Gyermekfogászat

 

A gyermekek fogászati kezelése nagy türelmet, empátiás készséget, gyermekpszichológiai tájékozottságot, és jó manualitást igényel. A beavatkozásnak fájdalommentesnek és minél gyorsabbnak kell lennie. Csak ilyen módon tudjuk megnyerni a kis páciens bizalmát és együttműködési készségét. A gyermek első fogorvosa igen nagy hatással van a későbbi fogorvos-páciens kapcsolatra, és ezáltal a páciens fogazati állapotának alakulására egész életében. Fontosnak tartjuk, hogy az első találkozás ( barátkozás)  nyugodt körülmények között, panaszoktól mentesen történjen.

Konzultáció: 5 000 Ft

 

Tejfog elcsiszolás: 5 000 Ft


Tejfog ecsetelés: 3 000 Ft


Tejfog tömés: 12 000 Ft


Tejfog húzás: 8-10 000 Ft


Tejfog gyökérkezelés: 8 000 Ft


Barázdazárás foganként: 10 000 Ft-tól

 

Áraink tájékoztató jellegűek, egyénre szabott árajánlatot egy személyes konzultáció alkalmával készítünk.  Fizetési lehetőségek: Készpénz, Bankkártya, Egészségpénztári kártya.

 

Kezdő fogorvos voltam, amikor a 6 éves unokahúgomnak megfájdult a tejfoga. Elkísértem egy tapasztaltabb kolléganőmhöz, akit sajnos nem találtam a rendelőjében. Hosszas töprengés után úgy döntöttem, hogy én magam fogok hozzá a probléma megoldásához. Bármennyire is igyekeztem, tudtam, hogy fájdalmat fogok okozni kis kedvencemnek, aki potyogó könnyekkel, moccanás nélkül ülte végig a kezelést. Némán sétáltunk hazafelé, amikor megkérdeztem, haragszik e rám. Ő a fejét rázta.

Ma a SOTE fogorvostan-hallgatója.

IdealDent Fogászati Központ

2000 Szentendre, Dunakorzó 21./a
Telefon: +36 70 88 490 89

Dr. Pekola Ildikó

szerda:13-19
csütörtök, péntek,: 8-15

 

Dr. Savanya Mónika
hétfő: 9-19
szerda: 8-13

 

Dr. Zarándok Mónika
kedd: 9-14

 

Dr. Dedejan Haroution
előjegyzés alapján